Tere tulemast meie poodi! -Tasuta transport pakiautomaati alates 80€ tellimusest

She-blooms akrüülmaal

269,00

Brand:

Maal She-blooms on võimas ja intiimne teos, mis sümboliseerib naiselikku õitsemist ja loomise jõudu. See raamita teos on mõõtmetega 30×40 cm ning loodud akrüülvärvidega. Must taust loob tugeva kontrasti keskmes oleva Yoni-õiega, mis avaneb kui elu ja loovuse sümbol.

She-blooms esitleb Yoni kui naiselikkuse vormi, mis on üheaegselt delikaatne kui ka jõuline. Õis avaneb isepäiselt ja uhkelt, väljendades naise võimet kasvada ja õitseda isegi pimedates tingimustes. Must taust esindab ka varjatud potentsiaali, kust elu ja ilu esile tõusevad.

Maal kutsub vaatajat mõtisklema naise kehalise ja vaimse jõu üle, pakkudes samas ruumi erinevatele tõlgendustele ja tunnetele. See teos kehastab naiselikku väge ja õitsemise protsessi – ilu, mis avaneb omaenese tempos ja tingimustes.

Eliia – Hingelt looja

Eliia on hingelt kunstnik, kelle kujunemist on mõjutanud tema sünnikoht- müstiline ja maagiline Eesti, kus puud sosistavad, inimesed räägivad ussisõnu ja õhus lendleb maagiat. Tema rikkalik sisemaailm on alati leidnud väljenduse loomingus.

Muhus elades on Eliia uuesti leidnud tee maalimiseni, püüdes pintsli abil tabada hetkede, tunnete ja unistuste olemust. Suur osa tema inspiratsioonist pärineb naiseks olemisest. Ta uurib isiklikku arengut ja naiseks kasvamist, kujutades sageli Yonisid, mis pühitsevad elu ja loomist. Oma loominguga kutsub ta meid nägema naiselikkuse ilu ja maagiat kõigis selle vormides.

Maali valmimisaasta: 2022

1 laos

Kategooriad: ,
Updating…
  • Ühtki toodet pole ostukorvis.

Täname uudiskirja tellimise eest

Palun kontrolli oma e-posti. Saad õige pea liitumise kohta kinnituskirja koos sooduskoodiga