Tere tulemast meie poodi! -Tasuta transport pakiautomaati alates 80€ tellimusest

She-shell akrüülmaal

269,00

Brand:

She-shell on sümbolistlik teos, mis ühendab naiselikkuse ja elu allikate igavese tsükli. Mustal taustal esile kerkiv Yoni meenutab vormilt merekarpi, mis omakorda viitab elu algusele ookeanis. Just nagu meri on elu häll, on ka Yoni võimas sümbol naiselikust loovusest ja viljakusest.

Maal, mille mõõtmed koos kuldse raamiga on 31×37 cm, on loodud akrüülvärvidega, pakkudes elavaid tekstuure ja sügavat kontrasti. Must taust annab teosele sügavuse ja fookuse, tuues esile Yoni keskse tähtsuse. Kuldne raam sümboliseerib eluringi väärtust ja pühadust, rõhutades Yoni kui elu allikat ja loovuse tuuma.

She-shell on visuaalne kutsung reflekteerimaks elu, viljakuse ja naiseliku jõu sügavuse ja pühaduse üle. See viib vaataja mõtisklustesse elu alguse, voolavuse ja loovuse üle, olles austusavaldus naiselikkuse kesksele rollile elus ja maailmas.

Eliia – Hingelt looja

Eliia on hingelt kunstnik, kelle kujunemist on mõjutanud tema sünnikoht- müstiline ja maagiline Eesti, kus puud sosistavad, inimesed räägivad ussisõnu ja õhus lendleb maagiat. Tema rikkalik sisemaailm on alati leidnud väljenduse loomingus.

Muhus elades on Eliia uuesti leidnud tee maalimiseni, püüdes pintsli abil tabada hetkede, tunnete ja unistuste olemust. Suur osa tema inspiratsioonist pärineb naiseks olemisest. Ta uurib isiklikku arengut ja naiseks kasvamist, kujutades sageli Yonisid, mis pühitsevad elu ja loomist. Oma loominguga kutsub ta meid nägema naiselikkuse ilu ja maagiat kõigis selle vormides.

Maali valmimisaasta: 2022

1 laos

Kategooriad: ,
Updating…
  • Ühtki toodet pole ostukorvis.

Täname uudiskirja tellimise eest

Palun kontrolli oma e-posti. Saad õige pea liitumise kohta kinnituskirja koos sooduskoodiga