Tere tulemast meie poodi! -Tasuta transport pakiautomaati alates 80€ tellimusest

Monsterauto sõit Muhu saarel

70,00

Brand:

Elamus
Valmistu tõeliseks adrenaliinilaksuks Muhu saare Monster Truck sõitudel! Kinnita turvavöö ja naudi tõelist Ameerika monsterauto sõitu, millel on 46-tollised rehvid ja võimas 6,2-liitrine V8 diiselmootor. Olenemata sellest, kas avastad saart koos sõprade või perega, pakub see kogemus põnevust igas vanuses külastajatele.

Kõrgel monsterauto kastis istudes saavad kuni 8 inimest kogeda tõelist sõiduelamust. Pingil turvavööga kinnitatud, tunned, kuidas see võimas masin müriseb mööda maastikku. See on kindlasti üks Muhu saare kohustuslikest tegevustest, eriti peredele, kes reisivad koos lastega.
Ära lase võimalust käest—broneeri oma Monster Trucki seiklus juba täna ja kindlusta endale unustamatu elamus!

Monster Auto
Algselt toodetud 1979. aastal kui International Scout II, on see täielikult taastatud klassika muudetud võimsaks monsterautoks, mis on osa TH Garage kollektsioonist. Mis teeb selle sõidu veelgi erakordsemaks, on auto päritolu — International Scout II on tõeline haruldus klassikaliste sõidukite maailmas, tuntud oma ainulaadse nelikveo ja ajatu, vastupidava disaini poolest. Scout II leidmine on haruldane isegi USA-s, mis teeb sellest sõidukist mitte ainult unikaalse vaatepildi, vaid ka erilise võimaluse entusiastidele kogeda midagi tõeliselt erakordset.

Seanss ja saadavus
– Kestus: Sõit kestab kuni 20 minutit.
– Hooaeg: Saadaval aastaringselt.
– Mahutavus: Monster Truck mahutab korraga kuni 8 reisijat, kaks pinki turvavöödega. Parima kogemuse tagamiseks soovitame 4 täiskasvanut (14-aastased ja vanemad) ning 4 nooremat last, et kõigil oleks rohkem ruumi ja lõbusam sõit.
– Paindlikkus suurematele gruppidele: Kui teil on rohkem kui 8 inimest, ärge muretsege! Võite kaasa võtta rohkem reisijaid, kes saavad kordamööda sõita. Saate ise otsustada, kuidas sõiduaja jagate, et kõik saaksid seiklusest osa. Näiteks saate jagada sõidu mitmeks lühemaks sõiduks, igaüks kestab kuni 5 minutit, et kõik saaksid oma sõidu.

Mida kanda
Soovitame mugavat ilmale vastavat riietust. Kui ilm on märg, olge valmis veidi poriseks saama—see on osa lõbust!

Asukoht
Seiklus toimub Muhu saarel. Täpse asukoha üksikasjad edastatakse pärast broneeringut.

Erilised sündmused
Kas soovid broneerida Monster Car sõitu mõneks eriliseks sündmuseks? Olgu see sünnipäev või grupitegevus, saame korraldada sõidud erisündmuste puhul. Lisainfo saamiseks võtke meiega ühendust: shop@muhubrands.com.

  

Kategooriad: ,
Updating…
  • Ühtki toodet pole ostukorvis.

Täname uudiskirja tellimise eest

Palun kontrolli oma e-posti. Saad õige pea liitumise kohta kinnituskirja koos sooduskoodiga